Cambiar a Castellano  |  
Imagen de Bienvenida
Ets a: Inici Tràmits electrònics Sol·licitud d¿ajuts a restauració, forns/cafeteries, centres d¿estètica i bellesa, parcs infantils i gimnasos de Castellbisbal afectats per la COVID-19

Sol·licitud d¿ajuts a restauració, forns/cafeteries, centres d¿estètica i bellesa, parcs infantils i gimnasos de Castellbisbal afectats per la COVID-19

.

Per fer la sol·licitud, heu de presentar els formularis específics següents que heu de descargar-vos, omplir-los i desar-los un cop omplert. L'haureu d'acompanyar de la documentació que sigui necessària d’acord amb la convocatoria d’ajut. En presentar-ho electrònicament la sol·licitud se signarà automàticament en el procés de registre.

Sol·licitud d'ajut:

 

 

Justificació d'ajut prèviament atorgat:

 

Feu la sol·licitud a través de l'enllaç següent: 

 

Presentació electrònica 

 

Per accedir al tràmit electrònic us haureu d`identificar. Si ja sou usuaris registrats a l`Oficina Virtual, podreu accedir-hi mitjançant idCAT Mòbil o certificat digital. Si és el primer cop en identificar-vos haureu de fer el registre previ.

Podeu consultar tota la información sobre el tràmit a l’adreça: Informació del tràmit .

En cas de dubte sobre el funcionament de la plataforma podeu consultar següent pàgina: Pàgina d`informació sobre l`Oficina Virtual.