ES  |  
Imagen de Bienvenida
Ets a: Inici Informació i accés a suport Alta o modificació de creditors a l 'Ajuntament

Alta o modificació de creditors a l 'Ajuntament

Informació important del tràmit:

Únicament s’admetrà el document d’alta de creditors acompanyat amb un certificat de l’entitat financera original electrònic:
• El present document d’alta de creditors ha de ser signat electrònicament, havent de transmetre a l’Ajuntament aquest document original electrònic amb la signatura electrònica del creditor.
• El certificat de l’entitat financera ha de ser vigent (amb una antiguitat màxima de 6 mesos) electrònic original preferentment signat electrònicament. Nombroses entitats ja emeten certificats de titularitat bancària a través de les seves aplicacions o pàgines electròniques.
• No s’admetran documents electrònics que no siguin originals, de tal forma que no s’admeten en cap cas digitalitzacions de documents signats a mà ja que no es pot demostrar la seva validesa. El document d’alta o modificació de creditor ha de tenir en tot cas la signatura electrònica del creditor.
• En cap cas, no s’admeten rebuts ni en paper ni electrònics com certificats bancaris. El certificat de l’entitat financera ha de testimoniar clarament la titularitat del compte en el moment de la presentació del document d’alta o modificació de creditor.
• En cas de presentació electrònica no s’admet la seva presentació via correu electrònic.

 

Com presentar el document:

Per presentar la sol·licitud d'accés als documents i informació pública heu de seguir els següents passos:

1- Tenir instal·lat l'Adobe Acrobat Reader (gratuït: https://get.adobe.com/es/reader/ ) o altra eina de signatura electrònica.

2- Obrir el formulari següent mitjançant Adobe Acrobat Reader, omplir-lo i signar-lo electrònicament. La signatura electrònica a Adobe Acrobat Reader es fa amb l'opció Eines - Certificats. Preparar el certificat de titularitat bancària.

 

3- Identificar-vos per accedir a l'Oficina Virtual a la part superior dreta de la pàgina. Us recomenem l'opció d'identificació que indica idCAT Mòbil (us podreu identificar amb certificat digital o idCAT Mòbil).

4- Accedir a aquest tràmit un cop identificats.

5- Al punt del tràmit on ho indica, aportar els dos documents. Abans de formalitzar la vostra presentació comproveu que heu vinculat tots els documents necessaris.

6- Per presentar la sol·licitud l'haureu de signar. Si us heu identificat amb l'opció "Certificat digital" haureu de signar amb el vostre certificat digital. Si us heu identificat via "idCAT Mòbil" podeu signar amb certificat digital o sense certificat. Signar amb certificat digital ho podreu fer si en teniu i si teniu correctament configurada l'aplicació AutoFirma.

 

Accés a la presentació electrònica

Aporteu el formulari amb la documentació addicional que es descriu al mateix formulari a través del següent enllaç:

Presentació de la sol·licitud

 

Necessiteu ajuda?

En cas de dubte o dificultat en la tramitació us podeu posar en contacte amb el nostre Servei d'assistència per a la tramitació electrònica : 900 772 772. Servei gratuït els dies laborables de 8.00 a 20.00 hores.

En cas de dubte sobre el funcionament de la plataforma podeu consultar següent pàgina: Pàgina d`informació sobre l`Oficina VirtualPodeu consultar, també, la següent guia d'usuari: