Cambiar a Castellano  |  
Imagen de Bienvenida
Ets a: Inici Volants i certificats empadronament - Padró habitants Canvi de titularitat d'una activitat recreativa o un espectacle públic (Transmissió de les llicències regulades al Decret 112/2010 i dels efectes de les comunicacions)

Canvi de titularitat d'una activitat recreativa o un espectacle públic (Transmissió de les llicències regulades al Decret 112/2010 i dels efectes de les comunicacions)

Per fer la sol·licitud, heu de descargar-vos el formulari al vostre ordinador i omplir-lo. Un cop omplert l`heu de desar amb el botó que trobareu al final del formulari: "Cliqueu aquí per validar i desar el formulari en finalitzar"

 

Aporteu el formulari amb la documentació addicional que es descriu al mateix formulari a través del següent enllaç: enllaç

Per accedir al tràmit electrònic us haureu d`identificar. Si ja sou usuaris registrats a l`Oficina Virtual, podreu accedir-hi mitjançant idCAT mòbil o certificat digital. En cas de dubte sobre el funcionament de la plataforma podeu consultar següent pàgina: Pàgina d`informació sobre l`Oficina Virtual.

Informació sobre el tràmit: enllaç  (s´obrirà en una nova pestanya del navegador).